Arvot ohjaavat yrityksemme toimintaa

Asiakkaat

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tinkimättömällä LVI suunnittelu osaamisella ja ammattitaidolla. Sitoutuminen asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen onkin toimintamme peruslähtökohta ja tämä näkyykin meillä pitkinä asiakassuhteina. Oli kyseessä pieni LVI suunnittelu yksittäiseen omakotitaloon tai suuri taloyhtiön linjasaneeraus hanke, laitamme kaiken LVI suunnittelu osaamisemme peliin!  Arvostamme avointa ja rehellistä vuorokeskustelua asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Sitoutuminen

Sitoudumme palvelemaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita pitkäkestoisesti ja luotettavalla tavalla. Erityisen tärkeänä pidämme sitoutumista myös yrityksen sisällä. Meillä jokainen LVI suunnittelija on yksilö, ei pelkkä numero. Tuemme ja autamme asiakkaitamme valitsemaan LVI suunnittelun näkökulmasta kaikkein taloudellisimmat ja energiatehokkaimmat ratkaisut. 

Tuloksellisuus

Laadukkaan palvelumme kautta haluamme olla tekemässä yhdessä asiakkaidemme kanssa menestyvää liiketoimintaa LVI suunnittelun parissa. Etsimme asiakkaallemme parhaat ja kustannustehokkaimmat LVI -ratkaisut. Haluamme olla ripeä LVI suunnittelu toimisto, joka reagoi asiakkaiden pyyntöihin viipymättä. Hyvä LVI suunnittelu maksaa itsensä takaisin monin verroin. 

Uudistuminen

Haluamme olla alan parhaita LVI suunnittelu toimistoja kaikessa tekemisessämme. Tähän pyrimme ylläpitämällä ja kehittämällä osaamistamme. Meille on tärkeää, että jokainen yrityksemme LVI suunnittelija kehittyy omassa työssään ja hänellä on käytössään parhaimmat työkalut LVI suunnittelun tekemiseen.

LVI suunnittelu ammattitaidolla - Insinööritoimisto AirExet Oy