Kokenut LVI-suunnittelija osaa ajatella käytännönläheisesti

AirExet Oy on Lahdessa vuonna 2010 perustettu LVI-suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Vuosien tuomalla kokemuksella olemme tehneet LVI-suunnitelmia omakotitaloihin, patteriverkoston saneerauksia taloyhtiöille kuin ilmanvaihdon optimointeja hyvinvointikeskuksiinkin.  Haluamme kohdentaa palveluitamme paikallisesti isännöitsijätomistoille ja taloyhtiöille, sekä palvella heitä ripeästi kaikessa LVI-suunnitteluun liittyvissä hankkeissa. Osaava LVI-suunnittelija ottaa kohteiden erityispiirteet huomioon jo piirustuksissa. Tarkastelemme hankkeita aina energiatehokkuus edellä ja ajattelemme ironisesti, että hyvin valmisteltu LVI-suunnittelu on jo puoliksi rakennettu! Lvi suunnittelu palvelua saa meiltä alueella Helsinki - Vantaa - Espoo - Tampere - Lahti

Palvelemme myös rakennusalan ammattilaisia kaikissa LVI-suunnitteluun ja LVI saneeraamiseen liittyvissä asioissa, mutta otamme vastaan myös yksityisten omakotirakentajien kohteita, palvellen heitä samalla tinkimättömyydellä ja ammattitaidolla LVI suunnittelu ja valvonta tehtävissä. Rakennusliikkeille tuottamamme LVI suunnittelu hankkeet ovat luonnollollisesti suurempia, kuten paloasemat, liikekeskukset, koulut ja hoivakodit.  

Kattavan LVI suunnittelu ja yhteistyökumppani verkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme LVI-suunnitteluissa ympäri Suomen. Kapasiteettimme puitteissa olemme tehneet LVI suunnittelu töitä tarvittaessa myös ulkomailla sijaitseviin kohteisiin. 

Meiltä saatte kaikki LVI suunnittelu ja -valvonta palveluiden lisäksi myös sähkösuunnittelun!

Kun toiveissasi on kokenut ja käytännönläheinen LVI suunnittelija, ota yhteyttä! 

LVI suunnittelu - Sähkösuunnittelu - Automaatiosuunnittelu - KVV valvonta - IV valvonta

Airexet Oy on saanut Euroopan aluekehitysrahastosta tukea yritystoiminnan
kehittämiseen.