LVI suunnittelu on meidän juttumme

AirExet Oy on Lahdessa vuonna 2010 perustettu LVI-suunnitteluun erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Vantaalla ja Tampereella. LVI suunnittelu palvelumme kattaa vahvasti PK-seudun - Helsinki - Espoo - Vantaa, josta muodostuukin iso osa asiakkaistamme. Vuosien tuomalla kokemuksella olemme tehneet LVI suunnittelua kuitenkin eri puolelle Suomea niin liikerakentamiseen, tuotannollisiin tiloihin ja teollisuuteen, asuinrakentamiskohteisiin kuten kerrostaloihin ja rivitaloihin, kouluihin, hoiva- ja päiväkoteihin. Tarjoamme LVI-suunnittelua myös yksityisille omakotitalorakentajille. Omakotitalojen LVI suunnittelun osuus kasvaakin meillä jatkuvasti.

LVI suunnittelu sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Meiltä saa myös Sähkösuunnittelua ja Automaatiosuunnittelua. Suunnittelupakettiin sisältyvät kaikki tarvittavat LVI kuvat ja tulosteet. Hoidamme puolestasi LVI suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset- ja energiatodistukset saa myös meiltä.

Airexetin ammattitaitoinen ja palvelualtis LVI suunnittelu joukko on valmiina toteuttamaan teille soveltuvia ratkaisuja kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä tarpeitanne kuunnellen. Kokeneet LVI suunnittelu ammattilaset ottavat kohteiden erityispiirteet huomioon jo piirustuksissa ja osaavat myös ajatella käytännön läheisesti. Meillä LVI suunnittelija ymmärtää mitä tarkoittaa hiilijalanjäljen hyvittäminen. Pyrimme LVI suunnittelussa aina ekologisiin ratkaisuihin niin toteutuksen kuin laitteidenkin valinnassa.

On kunnia-asiamme hoitaa kaikki LVI asiakassuhteemme alusta loppuun saakka tinkimättömällä ammattitaidolla ja asiakkaan etua ajatellen. Luottamus näkyykin meillä pitkinä asiakassuhteina. Kumppanuudet ovatkin johtaneet usein ensimmäisestä LVI suunnittelusta pitkäaikaiseen asiakas suhteen syntymiseen, sekä LVI suunnittelun että muidenkin palveluiden osalta.

Hyvä LVI suunnittelu on perusedellytys laadukkaan talotekniikan toteutukselle. Ota siis yhteyttä ja aloita rakentaminen hyvällä LVI suunnitelmalla!

LVI SUUNNITTELU - AIREXET OY