LVI-järjestelmien suunnittelu on meidän juttumme

AirExet Oy on Lahdessa vuonna 2010 perustettu LVI-suunnitteluun erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Vantaalla ja Tampereella. Vuosien tuomalla kokemuksella olemme tehneet suunnitelmia eri puolelle Suomea niin liikerakentamiseen, tuotannollisiin tiloihin ja teollisuuteen, isoihin ja pieniin asuinrakentamiskohteisiin, kerrostaloihin, rivitaloihin, paritaloihin, aluerakentamiskohteisiin, hallintorakennuksiin, kouluihin, hoivatiloihin ja päiväkoteihin. Tarjoamme LVI-suunnittelua myös yksityisille omakotitalorakentajille. 

LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Airexetin ammattitaitoinen ja palvelualtis suunnittelutiimimme on valmiina toteuttamaan teille soveltuvia ratkaisuja kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä tarpeitanne kuunnellen. Kokeneet LVI-suunnittelijamme ottavat kohteiden erityispiirteet huomioon jo piirustuksissa ja osaavat myös ajatella käytännön läheisesti.

On kunnia-asiamme hoitaa kaikki asiakassuhteemme alusta loppuun saakka tinkimättömällä ammattitaidolla ja asiakkaan etua ajatellen. Luottamus näkyykin meillä pitkinä asiakassuhteina.

Laadukkaan talotekniikan toteutukselle perusedellytys on hyvä suunnitelma. Ota siis yhteyttä meihin ja aloita rakentaminen hyvältä pohjalta!