SÄHKÖSUUNNITTELU

Sähkösuunnittelu LVI suunnittelun lisäksi Insinööritoimisto AirExetiltä!

Sähkösuunnittelu kuuluu vahvasti AirExetin palveluvalikoimaan.  Sähkösuunnittelu palvelumme saatte laadukkaasti ja ammattitaitoisesti meiltä koko Suomen alueella, pääsääntöisesti toimimme kuitenkin Uudellamaalla.  Sähkösuunnittelu kattaa valaistuksen, tietojärjestelmien sekä turvajärjestelmien suunnittelut kaikkiin kiinteistöihin. Sähkösuunnittelu sisältää myös sähköautopaikkojen suunnittelut Helsinki - Vantaa - Espoo - Lahti - Tampere -alueella. 

Sähkösuunnittelu tehdään toimestamme aina kiinteistön käytettävyys ja viihtyvyys edellä. LVI suunnittelun lisäksi kohteisiin tarvitaan usein sähkösuunnittelu, joten tilaajan näkökulmasta on helppo toteuttaa molemmat suunnittelut saman toimittajan tuottamana. Asiakkaitamme sähkösuunnittelussa ovat rakennusliikkeet, rakennuttajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja omakotirakentajat. Sähkösuunnittelun lähtökohtanana on aina perusteellinen suunniteltavan kohteen kartoitus ja asiakkaamme tarpeet. Olipa kyseessä uudiskohde tai saneerattava vanhempi kiinteistö, haluamme huolehtia asiakkaallemme laadukkaan sähkösuunnittelun, jotta kiinteistön sähkövedokset ovat modernit ja ajan mukaiset. Sähkösuunnittelu toteutetaan meillä erityisesti turvallisuus huomioiden. 

Sähkösuunnittelu on hyvä toteuttaa myös sähköurakoitsijan näkökulmasta selvästi, jotta sähköurakointi sujuu mutkattomasti. Sähkösuunnittelu- ja valvontyön lisäksi meiltä saa konsultointipalvelut. Voimme kilpailuttaa myös sähköurakoitsijan.

Sähkösuunnittelu voidaan toteuttaa monella tapaa. Kauttamme saatte varmasti laadukkasta ja ammattitaitoista sähkösuunnittelua.

Vahvan yhteistyöverkostomme kautta sähkösuunnittelumme kattaa aina Hangosta Inariin saakka. Toteuta sähkösuunnittelun lisäksi myös kiinteistöautomaation uusinta ja suunnittelu meidän kautta.

Kysy tarjous sähkösuunnittelusta!

Palvelumme:

Sähkösuunnittelu - Sähköautopaikat - Sähkösuunnittelu Helsinki - Sähkösuunnittelu Vantaa - Sähkösuunnittelu Espoo - Sähkösuunnittelu Lahti - Automaatiosuunnittelu Helsinki - Automaatiosuunnittelu Vantaa - Automaatiosuunnittelu Espoo -